Livet som Fashionista i DK

Det nye beauty website er netop åbnet i DK

Så blev det tid til at det nye skønheds website blev åbnet i Danmark. Navnet på butikken får du lige om lidt – for vi skal først se på hvad der gør dette site ekstra interessant, hvis man sammenligner med de andre sites der findes på nettet.

Hvad gør dette skønhedssite skulle være anderledes sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk helt enkelt: I stedet for at skulle at se på alle sider kan man slippe af sted med blot at kigge på MnsBeauty.dk – her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde kun skal kigge ét sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvorledes kan det fungere?

MnsBeauty har været så snu at samle alle varer fra de helt store beauty websites, blandt andet Billigvoks, Made4Men, NiceHair osv.. Det betyder at du sparer tid, og kan finde alt som du står og mangler 1 sted, i stedet for at skulle at kigge rundt på mange sider.

Kan man så købe hos MnsBeauty?

Dog ikke, for det er stadig beauty siderne som står for den del. Det som MnsBeauty står for er, at få samlet alle de her helt ekstremt mange stykker tøj og beauty, så du på samme side kan se alle beauty og skønhedsvarer. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver sendt direkte til produktet hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan man læse mere om det her formidable beauty website?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er også ekstremt aktive på social media herunder fx Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty eller MnsBeauty.dk.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan gør man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på siden, give ris og ros eller lignende, så skal du blot gå hen på deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en e-mail direkte til de som har skabt siden.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes