Livet som Fashionista i DK

Det nye fashionsite har netop åbnet i Danmark

Nu blev det endelig tid til at et nyt fashion website åbnede i det danske land. Navnet på shoppen får du snart – men først lige se på hvad det er der gør dette site mere interessant, hvis man sammenligner med de mange andre sider der er på nettet.

Hvad er det der gør dette fashionsite skulle være anderledes end alle de andre?

Det er faktisk simpelt nok: Frem for at det er nødvendigt at kigge på flere sites kan man slippe af sted med kun at kigge på ModeKup.dk – for her samles nemlig alt, så du på den måde blot skal se et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

ModeKup.dk har været så intelligente at samle alle varer fra de helt store fashion websites, herunder Zalando, Boozt, Stylepit osv.. Det gør at du sparer din tid, og kan finde alt som du står og skal bruge et sted, så du slipper for at være nødt til at surfe rundt på mange sites.

Køber man så gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve mode siderne som står for den del. Det smarte som ModeKup.dk gør er, at få samlet alle disse utroligt mange produkter, så du på samme sted kan se alle fashionvarer og mode. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og så bliver du sendt direkte til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg høre mere om det her fantastiske fashion website?

Godt du spørger – for ModeKup er nemlig også meget til stede på social media herunder blandt andet Google+, Facebook og Pinterest. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, komme med ris/ros eller lignende, så skal du bare gå over til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en e-mail direkte til de som står bag siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes