Livet som Fashionista i DK

Du Milde kjoler – Stort udvalg i moderne kjoler

Du Milde er et forholdsvis ukendt mærke for mange mennesker, men man skal bestemt ikke undervurdere dem. De laver nogle utrolig fede kjoler, som kan erhveves for et beskedent beløb i forhold til andre brands.

 

Det er et Dansk firma, hvor alle kjoler er lave med en nøjagtig præcision og med en masse kreativitet. Det er med til at skabe nogle unikke kjoler.
For at vise, at du Milde de laver nogle utrolig flotte kjoler vil jeg vise dig et par stykker af dem. De kjoler som jeg vil vise dig er meget anderledes i forhold til, hvad man ellers ser fra danske kjoledesignere lige i øjeblikket. Kjolerne er meget farverige.

 

I Like Imogene – 50’er stil i 2017 design

Denne kjole er en af de mest populære kjoler fra du Milde, og det er ikke uden grund. Kjolen er utrolig frækt og forførende, og farverne er perfekt sammensat og giver en rigtig god stemning.

 

Yderligere bliver de enkelte farver opbrudt af et mønster på brystet og ærmet, samt et lille pictogram på højre hofte. Det er en utrolig elegant sommerkjole, som passer perfekt til en strøgtur.

 

Kjolen er lavet i nogle utrolige lækre stoffer, og har en perfekt pasform, hvis du har lidt store hofter.

 

Kjolen har navnet LACARLA, hvilket bare emmer af sommer.

 

 

Dagmar Dress – Alternativ stil fra du Milde

Denne kjole skiller sig forholdsvis meget ud i forhold til de andre kjoler fra du Milde. De normale kjoler skiller sig normalt forholdsvis meget ud fra mængde, hvilket denne også gør, men på en helt anden måde.

 

Denne stil er meget alternativ i forhold til de andre, som normalt benytter sig af meget stærke farver. Kjolen er lavet i et sort/hvidt mønster, hvilket er meget atypisk fra du Milde – De bruger normalt meget stærke farver i deres designs, men man må sige at denne kjole skiller sig ud.

 

Kjolen har en rød kant, som følger hele kjolens kant, samt midtersnittet. Det er med til at bryde det sorte og hvide op, så det ikke er det eneste på skjolen. Det giver et fantastisk spil.

 

Vi anbefaler denne kjole med et par røde stilleter, som matcher farven på kanten og midtersnittet.

Samt en rød løbestift.

Det vil skabe et utroligt fedt 50’er look, og vil passe perfekt ind på en café en varm sommer dag i Danmark.

 

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes