Livet som Fashionista i DK

Find den perfekte kjole til din kropstype

At finde den perfekte kjole kan være svært, særligt i disse moderne tider, hvor vi bombarderes med muligheder, både i hverdagen og online.

Når du kan købe smukke kjoler fra dressyou.dk og andre salgssider hjemme fra dagligstuen, kan det være svært at se præcis hvilken af de mange kjolemodeller, der vil være den perfekte kjole til dig –

Og kun få ting i livet er lige så ærgerligt, som at bruge penge på en smuk kjole, der ikke klæder dig lige så godt som modellen på fotoet.

Denne korte guide vil hjælpe dig med at finde ud af hvilken kjoletype der klæder dig bedst, så du kan få den ”wow” effekt du ønsker, næste gang du tager til fest.

Husk dog at disse råd er vejledende – det vigtigste er at du føler dig smuk og godt tilpas.

Nymfen og ”tomboy” figuren – del kroppen op

Er du lille og petit med en smal bygning eller har en ”tomboy” krop hvor der ikke er mange kurver, vil kjoler der ender lige over knæene give dig ekstra højde: Derfor er bl.a. skater- og peplumkjoler et godt valg.

Kjoler der er stramme i toppen og ender i mere fylde ved skørtet, kan give dig den volumen du mangler, og give din krop en blød og kurvet form. Maxi-kjoler anbefales også, da de kan give dig mere længde.

Farveopdeling et godt lille trick til dig der ønsker at se lidt mere kurvet ud – fokuser på kjoler vis overdel og nedre del er to forskellige farver.

Timeglasfigur – vis dine former

Har du timeglasfigur er du hvad man i modeverdenen kalder ”kurvet” og vil nyde bedst af kjoler der fremhæver dine former.

Timeglasfiguren er perfekt til kjoler der sidder tæt i hoften, men generelt kan du gå i næsten alle kjoletyper hvis blot du smider et bælte rundt om livet: Empire-snit er dog ikke det bedste valg til denne kropstype.

Sheath og blousonkjoler tager sig bedst ud på denne kropstype.

Æbleformet – Fremhæv de øverste dele

Du har en god barm, brede skuldre og tendens til lidt mave, men er smal om hoften og har en petit bagdel.

Til denne type anbefales kjoler, der sidder tæt ved overkroppen og ender i et skørt med A-facon. Dette giver fylde til underdelen og bringer kropsformen i balance – undgå dog en stram top hvis den fremhæver dellerne: Du skal føle dig godt tilpas i kjolen!

Har du lidt stor mave, bør du gå efter løse kjoler som giver luft ved midten. En kjole med løse ærmer der ender ved albuen, kan få armene til at se slankere ud.

Du kan med fordel bruge kjoler med empiresnit (kjoler, vis øverste del ender lige under brystet), skater eller shiftkjoler.

Pæreform – flyt fokus til overdelen

Har du brede hofter og en stor bagdel, men ikke så meget barm skal du trække folks opmærksom op mod din slanke overkrop, og det kan en V-neck, shift eller tullekjole hjælpe med.

Du kan med fordel fokusere på kjoler der er stramme foroven og løse forneden.

Brug endelig halskæder med lidt ”Bling” så du holder folks opmærksomhed på den øverste del af din krop.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes