Livet som Fashionista i DK

Skjorter til mænd

Skjorter har altid været en populær genstand i de fleste mænds garderobe, og de seneste par år er det kun blevet mere populært. Der findes et utal af forskellige former for skjorter, men især de klassiske Oxford skjorter er blevet utrolig populære igen.

 

Det er både unge og ældre mænd, som i dag går med skjorter – og det er ikke kun ved specielle begivenheder. Også i dagligdagen er det blevet utroligt almindeligt, at gå i skjorter. Både hvis man går i skole, men også på forskellige jobs, og bare i folks fritid.

 

Udover at der findes mange forskellige skjorter, så kommer de også i forskellige kvaliteter og ikke mindst designs. Lige netop designs er noget af det, som har gjort skjorten ekstra populær de seneste par år. Det er især de meget simple og minimalistiske skjorter, som primært er en farve der er blevet populære. En ensfarvet skjorte kan bruges til stortset alle begivenheder.  Udover at de kan bruges til så mange forskellige begivenheder, så er det også let at finde bukser der passer til dem. Stortset alle bukser passer til en skjorte – men især sorte eller mørke jeans passer rigtig godt til en skjorte.

 

Vælg den rigtige størrelse

Unge har fået en tendens til at købe deres skjorte i en for stor størrelse, hvilket på ingen måde kan anbefales. Selvom at man måske normalt ikke går i tæt sidene tøj, så ser en skjorte bare bedst ud når den sidder helt rigtig.

 

Det kan derfor anbefales at gå ind til en rigtig tøj mand, og få rådgivning om, hvilken størrelse man skal have. De er vant til at måle mænd, og finde frem til den størrelse der passer dem bedst.

 

Især når det kommer til størrelsen på af halskraven. Man skal kunne stikke sig pegefinger ned mellem halsen og skjorten. Kan man ikke få den ned er den for lille, og er der mere plads end ens pegefinger, så er den for stor.

 

Yderligere så er pænere skjorter typisk længere end ”street” skjorter. Grunden til dette er, at de er lavet til at stoppe ned i bukserne. Det får dig ikke til at se smart ud, at have den ude af bukserne tvært i mod. En skjorte der er lavet nede i bukserne skal også ned i bukserne.

Det kan med fordel anbefales at investere i et flot bælte, med et flot bæltespænde, da det er meget fremtonet når man går med skjorten nede i bukserne.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes